woensdag 1 juli 2009

Nog 2 dagen...

Hey iedereen! Welkom op mijn blog! De komende 9 weken probeer ik zo vaak mogelijk te bloggen, zodat jullie ongeveer weten wat ik allemaal uitspook in Japan. Alles wat niet op mijn blog komt blijft in Japan ;)

Overmorgen is de grote dag. Dan vliegt deze jongen voor het eerst naar Japan. Het land van de katana, DDR, Kojima en Kawasaki. Ik studeer al twee jaar de Japanse taal en culturen, maar was nooit gezegend met de mogelijkheid om het land met mijn eigen ogen te zien. Tot nu. Op dit moment kan ik het nog steeds niet geloven.
Ik heb alles geregeld, van tickets tot kleren. Moet alles nog gaan inpakken. Vanavond denk ik. Morgen goed uitrusten, en voorbereiden. Want ik vlieg vrijdag 's morgens vroeg.
Deze week genoot ik nog even van Nederland. Eten, uitgaan, genieten van het mooie weer en eten! Ik ga de Turkse pizza, broodje kip-kerrie en Vlaamse friet echt missen. Tenzij een gast toevallig een tentje heeft in Japan, gespecialiseerd in 1 van bovenstaande. Ach, daar is er sushi, udon en katsudon. Enough to enjoy.
Ik heb hoge verwachtingen van Japan. Maar wat blijkt uit gesprekken met mensen die al naar Japan waren geweest, is elke hoge verwachting te laag. Japan schijnt over een te komen met het denkbeeld, maar dan tot de mach 6. Ofzo.
Natuurlijk ga ik iedereen missen. Maar ik heb al twee jaar lang het gevoel dat ik naar Japan toe moet. Ik ga dus genieten. Ik bedoel, ik kom over 9 weken al terug! Persoonlijk vind ik dat nu al te kort... hehe.

Ik ga inpakken en mezelf ook mentaal voorbereiden voor de reis. De reis zelf duurt maar liefst een dag. Vandaar. Welterusten en tot in Japan!

8 opmerkingen:

  1. He Ashwin! Goed om te horen man! Goede reis...en waar zit je precies in Japan?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Omfg, I know, het komt super snel dichterbij. We gaan elkaar gewoon even meeten in Japan! Succes nog met inpakken, ik moet ook nog beginnen en Noom ook volgens mij.
    Anyway, have a nice flight and see you soon!!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Yo Sander! Het wordt een rondreis, te beginnen in... Nagasaki! Zaterdag land ik in Nagasaki. Ik houd je op de hoogte!

    Zeker weten Yv! Jij ook goeie reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yo Ash, lang niet gesproken! Vet dat je naar Japan kan komen! Heel veel plezier en succes!

    En zei je nou Nagasaki? Dan moet je wel ff bij de Schoen en mij langskomen als je in de gelegenheid bent. Het is hier heel gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Yo man! Echt heel veel plezier toegewenst, en don't worry 'bout the band son! Komt helemaal goed, Kev en ik zijn al nieuwe nummers aan het spelen, dus dat gaat helemaal goedkomen. Veel plezier nogmaals!

    RmC

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohh echt toff dat je nu eindelijk gaat :) Ik wens je iig een fijne reis enne ik blijf je volgen op je blog :p Ben benieuwd naar wat je allemaal gaat meemaken daar...

    xx p

    BeantwoordenVerwijderen
  7. alles goed met je hoe bevalt het je daar kom je nog terug????

    BeantwoordenVerwijderen